AnaSayfa / Genel / Kahve falında öz abiyle evlenmek

Kahve falında öz abiyle evlenmek

Kahve falında öz abiyle evlenmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, helal ekmek yiyeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, yeni bir yol tutulacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında öz abiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar attığınız adımlardan, yaptığınız işlerden veya bazı fikirlerinizin işleyişinden emin olsanızda, eleştirel, otoriter veya esnek olmayan v.b kısımları başka birşeye dönüştürmeniz gerekebilir.

Kahve falında öz abiyle evlenmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, bir sıkıntıya girmeye delalet etmektedir.

Kahve falında öz abiyle kavga etmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında öz abi görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında öz dede görmek eline geçen malları tutamayacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öz dedesini görmek kazancın gittikçe azalacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında öz dayıyı görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında özlenen birini görmek kazancının epey düşeceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında öz kardeşini görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir