AnaSayfa / Genel / Kahve falında abi kardeş görmek

Kahve falında abi kardeş görmek

Kahve falında abi kardeş görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, prestij kazanacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, işlerinin kolaylaşacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abi kardeş gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmalısınız.

Kahve falında abi ve erkek kardeş görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında abi kardeş görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulur.

Kahve falında abiyi öpmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına işarettir.

Kahve falında abinin düğününü görmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak işaret eder.

Kahve falında abiyle öpüşmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında abiyi dövmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş abi görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet eder.

Kahve falında abin olduğunu görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir