AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen abiyi öpmek

Kahve falında ölen abiyi öpmek

Kahve falında ölen abiyi öpmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölen abiyi öpmek gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam ediyor.

Kahve falında abi öpmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında ölen abiyi öpmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş abiyi öpmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında abiyi öpmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, kara kara düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında abiyle evlenmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baba abi görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abinin karısını görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abi ve abla görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, sorunların teker teker aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir