AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin beline sarılmak

Kahve falında birinin beline sarılmak

Kahve falında birinin beline sarılmak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, haneye bereket geleceğine, gelişiminin hız kazanacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, çok sağlıklı olunacağına alamet eder.

Kahve falında birinin beline sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da iş birlikleriniz diğerinden daha karlı olabilir.

Kahve falında sevgilinin beline sarılmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, borçların hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin beline sarıldığını görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının beline sarılmak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kadının beline sarılmak takdir görecek pek çok iş yapacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın beline sarıldığını görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında kızın beline sarılmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin beline sarılmak çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin beline sarılmak sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir