AnaSayfa / Genel / Kahve falında belin ağrıdığını görmek

Kahve falında belin ağrıdığını görmek

Kahve falında belin ağrıdığını görmek helal ekmek yeneceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sorunlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında belin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım ettikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Kahve falında belin ağrıdığını görmek kendisini ona adayacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında beli ağrımak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında belinin ağrıdığını görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında böbreklerinin ağrıdığını görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtı ağrımak kaderinin yüzüne güleceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gözü ağrımak iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, sorunların teker teker aşılacağına alamet eder.

Kahve falında ayağının ağrıdığını görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında karnın ağrıdığını görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir