AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinden yaralanmak

Kahve falında belinden yaralanmak

Kahve falında belinden yaralanmak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına işarettir.

Kahve falında belinden yaralanmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bazı plan ya da amaçlarınız için atağa geçebilir veya bir hamle yapabilirsiniz.

Kahve falında belinden yaralanmak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin beline sarılmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin beline sarılmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine delalettir.

Kahve falında belinden vurulmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalettir.

Kahve falında belinden ameliyat olmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beline kuşak sarmak ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının belinde silah görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin beline sarılmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir