AnaSayfa / Genel / Kahve falında beline sarılmak

Kahve falında beline sarılmak

Kahve falında beline sarılmak bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, üzüntülerinin biteceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beline sarılmak gördüyseniz:

  • İlgisiz davranırsanız daha fazla şey öğrenebilmeniz mümkündür.

Kahve falında yılanın beline sarıldığını görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin beline sarılmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, mal ve mülkün telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belinden sarılmak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızın beline sarılmak ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin beline sarılmak elinin darlaşacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işaret eder.

Kahve falında kadının beline sarılmak sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, para pul sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında birinin beline sarılmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin beline sarılmak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir