AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin beline sarılmak

Kahve falında sevgilinin beline sarılmak

Kahve falında sevgilinin beline sarılmak atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sevineceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin beline sarılmak gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Kahve falında eski sevgilinin beline sarılmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin beline sarılmak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin beline sarıldığını görmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin beline sarıldığını görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında yılanın beline sarıldığını görmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğin beline sarılmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kızın beline sarılmak isteklerinin gerçekleşeceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına tabir olunur.

Kahve falında beline sarılmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir