AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağından iğne vurulmak

Kahve falında parmağından iğne vurulmak

Kahve falında parmağından iğne vurulmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, yaşamının da düzene gireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında parmağından iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler, yer değişimi veya yaşadığınız yerin dışındaki işaret ya da semboller aradığınız cevapları bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında parmağından iğne vurulmak çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine yorulur.

Kahve falında parmaktan iğne vurulmak yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, şifa edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağından iğne vurulmak sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında kafadan iğne vurulmak hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine inanılır.

Kahve falında karından iğne vurulmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına iğne vurulduğunu görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, haksızlık yapmayacağına delalet eder.

Kahve falında başından iğne vurulmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı işaret eder.

Kahve falında iğne vurulmaktan kaçmak yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir