AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinin inceldiğini görmek

Kahve falında belinin inceldiğini görmek

Kahve falında belinin inceldiğini görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında belinin inceldiğini gördüyseniz:

  • Elinizdeki parayı sizin için çok gerekli birşeye yatırma imkanıyla karşılaşacaksınız.

Kahve falında belinin inceldiğini görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, kem gözlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşının inceldiğini görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerin inceldiğini görmek istediği projeleri yapamayacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine delalet eder.

Kahve falında kaşlarının inceldiğini görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşın inceldiğini görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, çok büyük borçlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağının inceldiğini görmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, sağlıklı ve zinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarının inceldiğini görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında belinden sarılmak kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir