AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca taşımak

Kahve falında tabanca taşımak

Kahve falında tabanca taşımak böylece hayatından memnun olacağına, bir sınavdan geçileceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, çok kötü günler göreceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca taşımak gördüyseniz:

  • Asıl niyet ya da duygularınızı açıklamanız işinize karışılması anlamına gelebilir.

Kahve falında belinde tabanca taşımak girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında tabanca taşımak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde tabanca görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayla yılan öldürmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına yorulur.

Kahve falında birinin tabancayla vurulduğunu görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına yorulur.

Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında tabancayla kendini vurduğunu görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında birini tabancayla yaralamak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir