AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının başının ağrıdığını görmek

Kahve falında başkasının başının ağrıdığını görmek

Kahve falında başkasının başının ağrıdığını görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, bunun da fal sahibine sorun olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, yeni bir işe girileceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında başkasının başının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde dekoratif değişiklikler yapabilir, taşınabilir veya ev alışverişlerine zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında başının ağrıdığını görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında başı ağrımak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına yorulur.

Kahve falında birinin başının ağrıdığını görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının başının ağrıdığını görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında kolunun ağrıdığını görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında gözlerinin ağrıdığını görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında parmağının ağrıdığını görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Kahve falında karın ağrımak yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir