AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediyeye gitmek

Kahve falında belediyeye gitmek

Kahve falında belediyeye gitmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, halsizleşeceğine, tabiatı kötü olan kişiye, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına inanılır.

Kahve falında belediyeye gitmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı, beklentilerinizi veya planlarınızı paylaşarak ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında belediyeye gitmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında belediye binası görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini belediye başkanı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanini görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belediye başkanıyla öpüşmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında belediye otobüse binmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına yorulur.

Kahve falında belediye başkani olduğunu görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, böylece hayatından memnun olacağına işaret eder.

Kahve falında belediye binasına girmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir