AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini belediye başkanı görmek

Kahve falında kendini belediye başkanı görmek

Kahve falında kendini belediye başkanı görmek işlerin daha kötüye gideceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kendini belediye başkanı gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yurtdışı bağlantılı başlıklara ya da yönetimsel değişikliklere bağlı pozisyon değişimleri söz konusu olabilir.

Kahve falında belediye başkanına sarılmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına delalettir.

Kahve falında belediye başkanıyla kavga etmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında belediye başkan adayı olmak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, çok üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başbakan ve belediye başkanı görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanı olmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, aksiliklerin baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında belediye başkan yardımcısını görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına inanılır.

Kahve falında belediye başkanini görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir