AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye binasına girmek

Kahve falında belediye binasına girmek

Kahve falında belediye binasına girmek yeni planlar yapacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, kişinin her daim iyi anılacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında belediye binasına girmek gördüyseniz:

  • Belli bir maceraya atılmanın kaynaklarınızı doğru kullanmanız anlamına geldiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında belediye binasına girmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet eder.

Kahve falında belediye binası görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında belediye binasını görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işarettir.

Kahve falında belediyeye girmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında belediyede işe girmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulur.

Kahve falında belediyeye işe girmek falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine yorulur.

Kahve falında belediye memuru görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına tabir olunur.

Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir