AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye otobüse binmek

Kahve falında belediye otobüse binmek

Kahve falında belediye otobüse binmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, yeni bir eve sahip olacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında belediye otobüse binmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamların içine çekilebilirsiniz.

Kahve falında belediye otobüsüne binmek büyük kayıplara uğrayacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işarettir.

Kahve falında belediye otobüse binmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belediye otobüsü binmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına tabir olunur.

Kahve falında belediye otobüs kullanmak kişinin fakirleşeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı belediye otobüsü görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belediye otobüsünü sürmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında belediye otobüsüne bindiğini görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belediye otobüsünden inmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir