AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye başkanıyla yemek yemek

Kahve falında belediye başkanıyla yemek yemek

Kahve falında belediye başkanıyla yemek yemek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanıyla yemek yemek gördüyseniz:

  • Şu ana kadar ışıklar üzerinize çevrilmediyse istemediğiniz içindir.

Kahve falında belediye başkanıyla yemek yemek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belediye başkanına sarılmak aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında belediye başkaniyla konuşmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında belediye başkanı olmak hem de yeni mülkler satın alacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belediye başkanın elini öpmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında eski belediye başkanını görmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyükşehir belediye başkanı görmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belediye başkanıyla telefonda konuşmak bunun için sıkıntıya düşeceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir