AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye başkanından para almak

Kahve falında belediye başkanından para almak

Kahve falında belediye başkanından para almak yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanından para almak gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakmaya çalışan, küçümseyen ya da tartışmaların içine çeken kişiler olabilir, uzak durun.

Kahve falında belediye başkanından para almak dayanışmanın ve düzenin artacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında belediye başkanıyla kavga etmek hayır getirecek bir işe girileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına alamet eder.

Kahve falında belediye başkanıyla yemek yemek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyükşehir belediye başkanı görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında eski belediye başkanını görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında belediye başkanına sarılmak aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakan ve belediye başkanı görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir