AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş belediye başkanı görmek

Kahve falında ölmüş belediye başkanı görmek

Kahve falında ölmüş belediye başkanı görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş belediye başkanı gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler, alışılmadık düzenleme veya planlar esnasında kaçınılmaz değişiklikler olabilir.

Kahve falında belediye başkanıyla sohbet etmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında belediye başkanından para almak her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına inanılır.

Kahve falında kendini belediye başkanı görmek durumunuzun iyileşeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında eski belediye başkanı görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında belediye başkanı ve eşini görmek huzur içinde yaşayacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına delalet eder.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş belediye başkanı görmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir