AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye başkan yardımcısı olmak

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olmak

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olmak yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, bilincin artacağına, yeni bir semte taşınılacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişelere veya bakış açısına sahip kişilerle yapacağınız iş birlikleri hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında belediye başkan yardımcısını görmek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olmak üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında başbakan ve belediye başkanı görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine işaret eder.

Kahve falında belediye başkanıyla telefonda konuşmak kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski belediye başkanını görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işarettir.

Kahve falında belediye başkanı seçilmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir