AnaSayfa / Genel / Kahve falında bele kemer takmak

Kahve falında bele kemer takmak

Kahve falında bele kemer takmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında bele kemer takmak gördüyseniz:

  • Sosyal olarak kabul edilmenin sınırlandırılmasından hiç hoşlanmadığınızı göreceksiniz.

Kahve falında bele kemer takmak işlerinde verimin artacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına delalettir.

Kahve falında bel kemeri görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bele silah takmak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bel ağrısı çekmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek yakında işlerinin aksayacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bellenmiş tarla görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine alamet eder.

Kahve falında bele ip bağlamak gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına işaret eder.

Kahve falında bel ağrısı hissetmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, ticaretinin genişleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir