AnaSayfa / Genel / Kahve falında bel ağrısı hissetmek

Kahve falında bel ağrısı hissetmek

Kahve falında bel ağrısı hissetmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bel ağrısı hissetmek gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilirsiniz.

Kahve falında bel ağrısı hissetmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında bel ağrısı çekmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bel ağrısı görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bel ölçmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına inanılır.

Kahve falında bel kemeri görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında bel ameliyatı olmak amaçlarının da gerçekleşeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belçikaya gittiğini görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında belçikaya gitmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir