AnaSayfa / Genel / Kahve falında bel ağrısı çekmek

Kahve falında bel ağrısı çekmek

Kahve falında bel ağrısı çekmek bir uzmana başvurulacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bel ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara araştırmadan veya detaylı şekildeki incelemeden yaklaşmak, hızla içinde yer almak istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında bel ağrısı çekmek dedikoduya, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bel ağrısı hissetmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına alamet eder.

Kahve falında bel ağrısı görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında bel kuşağı görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza inanılır.

Kahve falında bellenmiş bahçe görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına işarettir.

Kahve falında bel küreği görmek hayatının yoluna gireceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında bellenmiş toprak görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, malını ve parasını sağlama alacağına inanılır.

Kahve falında bel fıtığı ameliyatı olmak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir