AnaSayfa / Genel / Kahve falında bele silah takmak

Kahve falında bele silah takmak

Kahve falında bele silah takmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kulluk derecesinin artmasına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bele silah takmak gördüyseniz:

  • Kendinize yeni ilgi alanları arayabilirsiniz.

Kahve falında bele silah takmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bele kemer takmak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında bel ameliyatı olmak yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, kişinin hayatının değişeceğine işarettir.

Kahve falında bele sarılmak maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bellenmiş toprak görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine yorulur.

Kahve falında bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına alamet eder.

Kahve falında bel ağrısı çekmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında bel ölçmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, üzgün olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir