AnaSayfa / Genel / Kahve falında bellenmiş tarla görmek

Kahve falında bellenmiş tarla görmek

Kahve falında bellenmiş tarla görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bellenmiş tarla gördüyseniz:

  • Gerilimli ilişkilerinizi ılımlı hale getirebilirsiniz.

Kahve falında bellenmiş tarla görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında bel fıtığı ameliyatı olmak huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bellenmiş bahçe görmek onların güvenini sarsacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında bel kuşağı görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine alamet eder.

Kahve falında bel ağrısı hissetmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında bel ameliyatı olmak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine yorulur.

Kahve falında bele silah takmak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret eder.

Kahve falında bele kuşak bağlamak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir