AnaSayfa / Genel / Kahve falında belden aşağısını görmek

Kahve falında belden aşağısını görmek

Kahve falında belden aşağısını görmek mutluluğundan olacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, anne baba duaları alınacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, çok zengin olacağına yorulur.

Kahve falında belden aşağısını gördüyseniz:

  • Şöhretin kapılarını aralayabilir, şansı yakalayabilir veya etki alanınızı genişletebilirsiniz.

Kahve falında belden aşağı açık görmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalettir.

Kahve falında belden aşağısını görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında belden aşağısını açık görmek parasının her geçen gün artacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret eder.

Kahve falında belden aşağısını yıkamak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belden aşağı görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, ters giden işlerin normale döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında belden aşağı soyunmak çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında belden iğne olmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belden öpmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir