AnaSayfa / Genel / Kahve falında belden sarılmak

Kahve falında belden sarılmak

Kahve falında belden sarılmak fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, tatsızlık olacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, sevdikleri ile kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belden sarılmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Kahve falında belden sarılmak kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında belden altını açık görmek çocuklarının fazla olacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belde kıl görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, evindeki huzurun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında belden aşağısını yıkamak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret eder.

Kahve falında belden iğne olmak sorunların günden güne artacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında belden iğne vurulmak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belden yukarısını görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belde silah taşımak bir gönül ilişkisine başlanacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir