AnaSayfa / Genel / Kahve falında belde silah görmek

Kahve falında belde silah görmek

Kahve falında belde silah görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, bol muhabbette kalacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, huzuru yakalayacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Kahve falında belde silah gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde hem şanslı, hem şanssızsınız.

Kahve falında belde silah taşımak çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında belde silah görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belden sarılmak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, yüzünün kızaracağına rivayet eder.

Kahve falında belden vurulmak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, özlemlerini bitireceğine alamet eder.

Kahve falında belden altını açık görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında belden öpmek kısmetlerinin açılacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında belden bıçaklanmak uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında belden yukarısını görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir