AnaSayfa / Genel / Kahve falında belden bıçaklanmak

Kahve falında belden bıçaklanmak

Kahve falında belden bıçaklanmak iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, tüm dileklerin tutacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında belden bıçaklanmak gördüyseniz:

  • İlham vermeyen rutin işleri bir kenara bırakıp, yeni yollara sapmalısınız.

Kahve falında belden bıçaklanmak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye inanılır.

Kahve falında belden vurulmak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belden aşağısını açık görmek çok iyi mevkilere geleceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında belde yara görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında belden yukarısını görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında belden altını açık görmek yönlendireceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında belden iğne olmak sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında belden aşağısını görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir