AnaSayfa / Genel / Kahve falında belden öpmek

Kahve falında belden öpmek

Kahve falında belden öpmek iyi huylar edineceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belden öpmek gördüyseniz:

  • Kalbinizin sesini dinlemeniz karşılaşacağınız kişileri etkilemenizi sağlayabilir.

Kahve falında belden öpmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında belden aşağısını görmek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında belde yara görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belden sarılmak zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında belde silah görmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında belden aşağısını yıkamak böylece hayata yeniden sarılacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına inanılır.

Kahve falında belde tabanca görmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belden iğne olmak iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir