AnaSayfa / Genel / Kahve falında bellenmiş toprak görmek

Kahve falında bellenmiş toprak görmek

Kahve falında bellenmiş toprak görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, rahat yüzü göreceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kafa dağıtacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bellenmiş toprak gördüyseniz:

  • Baskı yaratan konuları konuşmanın zamanı gelmemiş olabilir.

Kahve falında bellenmiş toprak görmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bele ip bağlamak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bel fıtığı ameliyatı olmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bele silah takmak kendisine gelemeyeceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bele kadar suya girmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında bele kemer takmak mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belçikaya gittiğini görmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir