AnaSayfa / Genel / Kahve falında bele sarılmak

Kahve falında bele sarılmak

Kahve falında bele sarılmak yükseleceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, yeni projelere atılacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bele sarılmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olabilirseniz daha az hasar yapmış olursunuz.

Kahve falında bele sarılmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında belçikaya gittiğini görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına delalettir.

Kahve falında bele kadar suya girmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında bellenmiş bahçe görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bele kırmızı kuşak bağlamak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bel ölçmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine işarettir.

Kahve falında bel ağrısı hissetmek daha fazla gelir elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına işarettir.

Kahve falında bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir