AnaSayfa / Genel / Kahve falında bellenmiş bahçe görmek

Kahve falında bellenmiş bahçe görmek

Kahve falında bellenmiş bahçe görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bellenmiş bahçe gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda ikna etmek zor olabilir.

Kahve falında bellenmiş bahçe görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bele kuşak bağlamak çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, işlerinin günden güne azalacağına inanılır.

Kahve falında belçikaya gitmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına işaret eder.

Kahve falında bel fıtığı ameliyatı olmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bel ağrısı hissetmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına alamet eder.

Kahve falında bel kuşağı görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bel kemiği görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belçikaya gittiğini görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir