AnaSayfa / Genel / Kahve falında bel ağrısı görmek

Kahve falında bel ağrısı görmek

Kahve falında bel ağrısı görmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, hayırlı işlere girileceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bel ağrısı gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonramodumuz bir miktar düşebilir.

Kahve falında bel ağrısı görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bel ağrısı çekmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında bel ağrısı hissetmek yanlış yatırımlar yapılacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bele kadar suya girmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bel bellemek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında bele sarılmak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret eder.

Kahve falında bellenmiş tarla görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir