AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar kızının hamile olduğunu görmek

Kahve falında bekar kızının hamile olduğunu görmek

Kahve falında bekar kızının hamile olduğunu görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, hayatının da zorlaşacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bekar kızının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Hiçkimse hiçkimseyi tolere etme havasında olmayabilir.

Kahve falında bekar kızın hamile olmak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bekar kızın hamile kaldığını görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar kızı hamile olarak görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek itibarın sarsılacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar kızının hamile olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir