AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar kızın hamile olmak

Kahve falında bekar kızın hamile olmak

Kahve falında bekar kızın hamile olmak aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar kızın hamile olmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bazı beklentilerinizin boşa çıkması mümkündür.

Kahve falında bekar kızın hamile kaldığını görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar bi kızı hamile görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bekar kızı hamile görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek kederinin dağılacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekar kızının hamile olduğunu görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, bunun da fal sahibine sorun olacağına inanılır.

Kahve falında bekar kızın hamile olmak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar kızını hamile görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir