AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara olmanız gerektiğinden daha çok iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek doyasıya sefasını süreceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar kızı hamile görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında bekar kızın hamile kaldığını görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar kızın hamile olmak yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekar kızın hamile görmek çok büyük bir rahata ereceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir