AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar kızı hamile olarak görmek

Kahve falında bekar kızı hamile olarak görmek

Kahve falında bekar kızı hamile olarak görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına inanılır.

Kahve falında bekar kızı hamile olarak gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarından kaçmak zor olabilir.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar kızın hamile olmak yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına inanılır.

Kahve falında bekar kızın hamile kaldığını görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar kızı hamile olarak görmek ancak yılmayacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar bi kızı hamile görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında bekar kızın hamile görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir