AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu görmek

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu görmek

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu görmek haneye nifak gireceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, sorunların günden güne azalacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Olumlu ya da olumsuz ne yaşarsanız yaşayın, yepyeni başlangıçlar veya gözle görülür bir yükselme sizi bekliyor.

Kahve falında bekar bi kızın hamile olduğunu görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar kızı hamile görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bekar kızının hamile olduğunu görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, o kapıyı kapatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekar kızın hamile görmek ona kol kanat gereceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekar kızı hamile olarak görmek kazancın katbekat arttırılacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar bi kızı hamile görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir