AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar kızın kendini hamile görmek

Kahve falında bekar kızın kendini hamile görmek

Kahve falında bekar kızın kendini hamile görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, saygınlığına da saygınlık katacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere işarettir.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile gördüyseniz:

  • Ya da partneriniz yeni maddi kaynaklar bulabilir.

Kahve falında bekar bi kızın hamile olduğunu görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar bi kızı hamile görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına yorulur.

Kahve falında bekar kızın hamile görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar kızın hamile olduğunu görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar kızı hamile görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazancının günden güne azalacağına işaret eder.

Kahve falında bekar kızı hamile olarak görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar kızın hamile kaldığını görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına işarettir.

Kahve falında bekar kızının hamile olduğunu görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir