AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzının içinde cam görmek

Kahve falında ağzının içinde cam görmek

Kahve falında ağzının içinde cam görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, malının ve kazancının tam olacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında ağzının içinde cam gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin için neler yapabileceğine değil, sizin diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında ağzının içinde cam görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzında cam kırıkları olduğunu görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından cam kırığı çıkarmak tartışmalar yaşanacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından cam kırıkları çıkarmak her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ağzından cam çıkarmak kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkarmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında ağzında cam kırıkları görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir