AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından cam çıkarmak

Kahve falında ağzından cam çıkarmak

Kahve falında ağzından cam çıkarmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, alım gücünün artacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından cam çıkarmak gördüyseniz:

  • Farklı durumlarla karşılaşabilir, durumlardan farklı sonuçlar çıkartabilirsiniz.

Kahve falında ağzından cam kırığı çıkarmak yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işarettir.

Kahve falında ağzından cam parçaları çıkarmak potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından cam kırıkları çıkarmak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına yorulur.

Kahve falında ağzından cam çıkarmak aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, planların sarkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkarmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza yorulur.

Kahve falında ağzının içinde cam görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine işarettir.

Kahve falında ağzında cam parçaları görmek para pul sahibi olacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine işarettir.

Kahve falında ağzında cam parçası görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir