AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından cam parçası çıkarmak

Kahve falında ağzından cam parçası çıkarmak

Kahve falında ağzından cam parçası çıkarmak fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, heveslerinin de azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkarmak gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda zorluk çıkartmamaya çalışın.

Kahve falında ağzından cam parçaları çıkarmak dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkarmak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ağzında cam parçaları görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkmak çok büyük kazanç elde edeceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzında cam parçası görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından cam çıkarmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında ağzından cam kırıkları çıkarmak çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından cam kırığı çıkarmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir