AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahın birini ısırdığını görmek

Kahve falında timsahın birini ısırdığını görmek

Kahve falında timsahın birini ısırdığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsahın birini ısırdığını gördüyseniz:

  • Yeni ilişkilere girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında timsahın birini ısırdığını görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsahın elini ısırdığını görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına alamet eder.

Kahve falında oltayla timsah yakalamak bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında timsah eti yemek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında ağzı bağlı timsah görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsah sürüsü görmek kazançlı bir adım atılacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine yorulur.

Kahve falında timsahın görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birçok timsah görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir