AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahtan korkmak

Kahve falında timsahtan korkmak

Kahve falında timsahtan korkmak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, kalkınacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında timsahtan korkmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yaşanan sorunlara yeterli ilgiyi göstermemeniz veya problemli durumlara rağmen, belli bir noktada kalmasını ummanız gerçek durumla bağdaşmayabilir.

Kahve falında timsahtan korkmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında timsah ölüsü görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ufak timsah görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine inanılır.

Kahve falında timsahla oynamak yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında timsaha basmak yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında timsah kafası görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında timsah yavrusu beslemek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına işarettir.

Kahve falında büyük bir timsah görmek belaya ve derde düşeceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir