AnaSayfa / Genel / Kahve falında ufak timsah görmek

Kahve falında ufak timsah görmek

Kahve falında ufak timsah görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine inanılır.

Kahve falında ufak timsah gördüyseniz:

  • Romantik veya yaratıcı girişimleriniz konusunda ne kadar ısrarcı olursanız ödülleriniz o kadar yüksek olabilir.

Kahve falında ufak timsah görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ufak böcek görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ufak su dökmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında irili ufaklı yumurta görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ufak kurt görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ufak köpek görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ufak altın görmek kızgınlıkların geçeceğine, komşularla ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında ufak insan görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir