AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahı yenmek

Kahve falında timsahı yenmek

Kahve falında timsahı yenmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında timsahı yenmek gördüyseniz:

  • Israrla yol göstermeye çalışmaktan vazgeçmenizde fayda var.

Kahve falında timsahı yenmek iyi halin geleceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında timsah tarafından yenmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında köpekbalığı tarafından yenmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine tabir olunur.

Kahve falında savaşta yenmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanları yenmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına delalettir.

Kahve falında güreşmek ve yenmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına delalet eder.

Kahve falında köpek eti yendiğini görmek itibarın sarsılacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında aslan tarafından yenmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir