AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek tekmesi görmek

Kahve falında bebek tekmesi görmek

Kahve falında bebek tekmesi görmek hayatın kolaylaşacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, düşmanlarına da dost olacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına yorulur.

Kahve falında bebek tekmesi gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanızı gerektiren bir diğer konuysa yakın çevrenizde olan kişilerle ilişkilerinizdir.

Kahve falında bebek tekmesi görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin tekme attığını görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek tekmelemesi görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında domuza tekme atmak alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında at tekmelemesi görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekme tokat dövmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmeğe tekme atmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, günahtan temizlenmeye delalettir.

Kahve falında taşa tekme atmak hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, söylediklerinin çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir