AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek tekmelemesi görmek

Kahve falında bebek tekmelemesi görmek

Kahve falında bebek tekmelemesi görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bebek tekmelemesi gördüyseniz:

  • Bazı kişilere olayları toparlayan, özetleyen veya aydınlatan konuşmalar yaparak insanların sizden etkilenmesini sağlayabilir veya yararlı tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında bebek tekmesi görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında bebek tekmelemesi görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin tekme attığını görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında sırtına tekme yemek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tekme yediğini görmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kediye tekme attığını görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne tekme yemek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birini tekme tokat dövmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, işlerin toparlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir