AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtına tekme yemek

Kahve falında sırtına tekme yemek

Kahve falında sırtına tekme yemek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtına tekme yemek gördüyseniz:

  • Aşırı eğilimler gösterdiğinizi hissederseniz sosyal yönünüze ağırlık vermenizi tavsiye ederiz.Bu sizi sakinleştirebilir.

Kahve falında sırtına tekme yemek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına delalet eder.

Kahve falında birinden tekme yemek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babadan tekme yemek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnına tekme yemek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında tekme yemek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine yorulur.

Kahve falında yüzüne tekme yemek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında bebek tekmesi görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğe tekme atmak sıkıntıların artacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir